Ruilen en Retourneren

Bezig met laden...

Ruilen en Retourneren

Koop je iets en bevalt het niet of past het gewoon niet? Geen probleem, bij Dokter Dildo heb je het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld. .

Door je retourzending van tevoren aan te melden kan jouw retourzending snel in behandeling worden genomen.Na het herroepen van je bestelling, dien je de artikelen uiterlijk binnen 30 dagen retour te zenden.

Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product zit in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking
  • Het product is compleet

Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Is door het retour verwerken in onze administratie een tegoed ontstaan en heb je de bestelling vooraf met iDeal betaald, dan storten wij dit zo spoedig mogelijk terug. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

In het algemeen geldt dat we het aankoopbedrag uiterlijk binnen 30 dagen na ontbinding, restitueren. Ontbinding ontstaat vanaf het moment dat je ons op de hoogte hebt gebracht van het herroepen van de aankoop.

Let op! De volgende artikelen kunnen, indien de verpakking niet meer gesealed is, in verband met hygiëne niet geretourneerd worden (dit is wettelijk zo bepaald):

  • Pruiken
  • Strings
  • Catsuits
  • Panty’s en kousen
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
  • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen en cremes

Uiteraard zit op deze artikelen wel gewoon garantie. Gaat er iets kapot? Dan lossen we dit gewoon voor je op, dus neem dan even contact met ons op.

Retourneren
Wil je een product retour sturen? Neem dan contact met ons op info@drdildo.nl

Bij het retour sturen zijn de verzend kosten voor jezelf. Wanneer je retour is verwerkt zal het betaalde bedrag binnen 5 werkdagen worden terug betaald. 

Annulering van je bestelling
Wij willen zo snel mogelijk je bestelling versturen zodat je deze ook zo snel mogelijk in huis hebt. Je geplaatste bestelling gaat direct naar ons magazijn zodat ze hier aan het werk kunnen voor je. Hierdoor is het aanpassen of annuleren van een geplaatste bestelling helaas niet meer mogelijk.